Vineri, 29 martie 2024 - 3:29:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De ce crede Roberta Anastase că a pierdut alegerile


11 decembrie 2012

După o campanie electorală în care a evitat presa şi a preferat mesele sociale şi întâlnirile directe cu alegătorii, Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova a ieşit din silentio-stampa şi a declarat pentru Agerpres că nu se poate pronunţa în ceea ce priveşte obţinerea unui nou mandat de deputat, precizând că aşteaptă rezultatele oficiale de la BEC.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a preferat să nu facă pronosticuri în ceea ce priveşte şansele sale pentru obţinerea unui nou mandat de deputat de Ploieşti, în condiţiile în care a obţinut 9.281 de voturi, iar contracandidatul său de la USL a obţinut 15.765 de voturi.

"Aştept rezultatele de la Biroul Electoral Central", a declarat Roberta Anastase. Pe de altă parte, Anastase a spus, referindu-se la demisiile din partid ca urmare a rezultatului obţinut la alegerile parlamentare, că astfel de decizii nu trebuie luate "la cald", ci în urma unor analize.

"Eu cred că în mod obişnuit aceste decizii trebuie luate după analize şi nu cu o supărare pe care fiecare dintre noi o simţim", a spus Anastase.

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a candidat din partea ARD pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 11 Ploieşti Vest, pe care l-a reprezentat în Parlament şi în ultimii patru ani.

Potrivit datelor pe care Biroul Electoral Judeţean Prahova le-a transmis la BEC, Paul Dumbrăvanu a obţinut 15.765 de voturi, iar Roberta Anastase 9.281 voturi, următorul clasat fiind candidatul PP-DD, Ovidiu Ciorăneanu, cu 3.043 voturi.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, lider al PDL Prahova, a pierdut astfel colegiul 11, unde a candidat pentru al doilea mandat de deputat. Cu cele peste 9.000 de voturi obţinute la scrutinul de duminică, Anastase se clasează pe primul loc ca număr de voturi între reprezentanţii ARD în colegii de deputat închise de USL.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro