Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:05:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


George Botez o contrazice pe Roberta Anastase: "La noi, nea Nero nu poate sa dea foc nici măcar la CAF 2"


24 ianuarie 2023

Senatorul PNL Roberta Anastase l-a criticat pentru prima oară public pe Andrei Volosevici, primarul Ploiestiului, pentru incapacitatea acestuia de a gestiona problemele orasului. L-a denumit pe Volosevici "Nero", dar a fost contrazisă de consilierul local George Botez. 

CITESTE SI. Roberta Anastase il pune la punct pe Andrei Volosevici! Mesajul senatorului liberal!


"As vrea să o contrazic pe doamna senator Anastase! Nu poti sa faci comparatia intre dl Andrei Volosevici si Nero! Nu ai cum! Dl Nero, romanul,  a ramas in istorie ca un arhitect nebun. Pentru ca Senatul se impotrivea ca el sa darame si sa construiască potrivit viziunii sale, a dat foc Romei, privind si minunandu-se de ce a facut! La noi, nea "Nero" ăsta nu poate sa dea foc nici la CAF 2 !", a declarat Botez pentru colegii de la Incisiv de Prahova 
 
"In plus, o contrazic si cu privire la faptul ca dl Volosevici nu ar avea o echipa! O are! Doar ca nu la PNL! Eu asa am auzit cu urechiuşele mele in sediul PSD,  inainte sa ma excludă voinicii! Se va intoarce pe un cal roşu! Bine, calul e roşu că aşa e el, nu din alta cauză!', a mai afirmat Botez. 

Criticile senatorului liberal au apărut după ce Andrei Volosevici a anunţat public că se opune preluării Parcului Municipal Vest de către Consiliul Judeţean Prahova, desi investiţiile anunţate de către reprezentanţii CJ ar aduce plus valoare orasului. Vorbim despre o sală multisport pe modelul celor de la Cluj, de un patinoar si de un bazin de inot olimpic, investiţii de care ar urma să beneficieze toţi ploiestenii. Postarea Robertei Anastase este cu atât mai surprinzătoare cu cât parlamentarul PNL a fost unul dintre cei mai mari susţinători ai lui Volosevici, atât in primul mandat, cât si in campania pentru mandatul actual/

Tricourile cu mesaj ale lui Andrei Volosevici sunt un episod din războiul contra lui Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, si o etapă din planul de apropiere de PSD Prahova. Dar, propabil, ceea ce nu vrea Volosevici să accepte este că social democraţii discută tot mai des despre o candidatură a lui Emil Drăgănescu, actualul subprefect, la postul de primar al Ploiestiului. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro