Marţi, 19 martie 2024 - 10:43:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Câţi pesedişti au votat împotriva Guvernului Cioloş


30 noiembrie 2015

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, într-o emisiune la PRO TV, că 12 parlamentari ai partidului său au votat împotrivă la învestirea Guvernului Cioloş, liderul PSD declarându-se nemulţumit de votul acestora.

"De la noi, 12 parlamentari au votat împotrivă. Aşa au considerat de cuviinţă. Sunt colegi care au considerat că în astfel de momente nu mai este important partidul care i-a făcut parlamentari, ci poate e mai important să facă pe vedeta la televizor şi eu trebuie să votez împotrivă, pentru că aşa cred eu, sunt o personalitate", a spus liderul PSD

El a adăugat că atunci când s-au făcut listele USL, toţi cei vizaţi erau membri de partid şi susţineau linia partidului.

"În situaţii de genul acesta, după ce a fost luată o decizie cu o majoritate zdrobitoare (de susţinerea a Guvernului Cioloş la învestire - nr.), totuşi, ţine de caracter. Tu, membru al unui partid pe care spui că îl respecţi şi datorită căruia ai ajuns parlamentar ca să poţi ieşi la televizor, ar trebui să respecţi această decizie", a comentat Dragnea.

Întrebat dacă vor exista consecinţe împotriva acestor parlamentari, acesta a răspuns: "Nu, dar consecinţele deja sunt, imaginea lor în partid începe să se deterioreze şi va fi ceva natural".

PSD a decis în Comitetul Executiv, înainte de învestirea Guvernului Cioloş, să recomande parlamentarilor săi să voteze pentru instalarea noului Executiv.

Întrebat duminică la PRO TV de ce a decis PSD să voteze pentru instalarea Guvernului Cioloş, Liviu Dragnea a precizat: "Pentru stabilitatea ţării. Exista varianta să vină eventual un guvern PNL, poate pica, poate trecea. Ar fi rămas un guvern interimar până în aprilie. Într-o conjunctură internaţională periculoasă. 2016 putea fi un an pierdut, dacă nu votam. Am ales să punem condiţii guvernului Cioloş ca rezultatele pe care le aşteaptă milioane de români în urma unei guvernări bune a cabinetului Ponta să fie respectate şi ţara să se dezvolte şi în 2016. Important e să se pună în buget resursele pentru creşterea salariilor cu 10% pentru bugetari, cu 25% pentru medici, etc".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro