Miercuri, 19 iunie 2024 - 3:24:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oprea va asigura permanenţa la Guvern în timpul campaniei pentru europarlamentare


25 aprilie 2014

"Vreau să vă spun tuturor prefecţilor, reprezentanţilor Poliţiei, Jandarmeriei, să vă faceţi datoria, să respectaţi legea. Dumneavoastră nu ţineţi cu nimeni în campania electorală, decât cu aplicarea legii, şi asiguraţi condiţiile normale într-o democraţie", a spus Ponta, joi seară, la Guvern, în timpul comitetului pentru situaţii de urgenţă convocată pentru inundaţii, organizat în sistem de videoconferinţă.

El a arătat că Guvernul a mai organizat şi alte scrutinuri electorale şi a apreciat că totul a fost "impecabil".

'"Acest Guvern a organizat până acum două rânduri de alegeri şi le-a organizat impecabil, nimeni nu a putut să spună vreun moment că ceva nu a fost în regulă. La fel vreau să se întâmple şi cu alegerile pentru Parlamentul European, cu atât mai mult cu cât e un mesaj de civilizaţie şi de democraţie pe care România îl dă legat de capacitatea noastră de a organiza un scrutin electoral la nivel european", a arătat Ponta.

Şeful Executivului a precizat că, în timpul campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va asigura permanenţa la Guvern şi că acesta va avea, vineri, o conferinţă de pregătire a alegerilor cu toţi factorii care au atribuţii în acest domeniu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro