Vineri, 5 martie 2021 - 2:54:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cristian Ganea este candidatul oficial PSD la Primăria Ploieşti


21 aprilie 2016


 

După săptămâni întregi de suspans şi de tensiuni interne, social democraţii ploieşteni au, în sfârşit, un candidat la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului şi preşedintele organizaţiei municipale, a fost prezentat drept candidatul oficial al PSD la Primăria Ploieşti. Anunţul a fost făcut de Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi parlamentari, consilieri locali şi consilieri judeţeni. Conducerea centrală a partidului a fost reprezentată de senatorul Niculae Bădălău, secretarul regional al PSD.

"Cristian Ganea este omul faptelor şi mai puţin al vorbelor. Primarul Ploieştiului trebuie să fie un bun gospodar, să fie activ, mereu în mijlocul oamenilor iar Cristi Ganea este un astfel de om", a spus Bogdan Toader, liderul PSD Prahova.

Cristian Ganea a declarat că desemnarea drept candidat îl onorează şi îl obligă, în acelaşi timp. "Ştiu că este o responsabilitate uriaşă această nominalizare, va fi greu, dar nu imposibil, să câştigăm alegerile locale. Am alături de mine oameni care doresc binele Ploieştiului şi sunt convins că ploieştenii au încredere în noi", a afirmat Ganea.

Cristian Ganea este membru PSD din 2008, are 48 de ani şi este, de profesie, economist. Din luna decembrie 2015 este viceprimarul cu atribuţii de primar al Ploieştiului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(25 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 martie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro