Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:32:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum serbează Băsescu ultima sa aniversare la Cotroceni


4 noiembrie 2014

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, marţi, 4 noiembrie, 63 de ani, fiind ultima aniversare a şefului statului în calitate de preşedinte al României.

Anul acesta, Traian Băsescu aniversează împlinirea a 63 de ani pentru ultima dată ca şef al statului, de data aceasta neavând anunţat, până în acest moment, un program public, potrivit site-ului Administraţiei Prezidenţiale. De altfel, preşedintele nu a avut nicio ieşire publică după primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din acest an, potrivit mediafax.

De-a lungul timpului, preşedintele şi-a sărbătorit ziua de naştere nu numai în familie, ci şi alături de partenerii politici de la vremea respectivă. În 2013, şeful statului a sărbătorit împlinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind prima aniversare în calitate de bunic, alături de familie şi de nepoţica sa, Sofia Anais, atunci în vârstă de câteva luni. Preşedintele a postat, atunci, pe pagina de Facebook “Alături de preşedintele nostru” fotografii în care se află la vila de protocol, alături de familie şi ţinând-o în braţe pe nepoţica sa, cu ginerele său, Bogdan Ionescu şi cu fiica sa cea mică, Elena.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro