Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:01:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Forţa Civică Prahova vrea în Parlament


17 octombrie 2012

La o lună de la lansarea veştii că noul lider al organizaţiei Prahova a Partidului Forţa Civică este fostul deputat Adrian Semcu, liderii formaţiunii politice au organizat o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa aspiraţiile pentru alegerile parlamentare din acest an.

Adrian Semcu, preşedintele Forţa Civică Prahova, şi Simona Schnelbach, preşedinta organizaţiei de femei a formaţiunii politice, sunt cele două personalităţi care vor încerca să obţină pe 9 decembrie câte un mandat de senator. Dacă Schnelbach a confirmat zvonurile potrivit cărora va fi contracandidata senatorului Daniel Savu în Colegiul 2 Senat (Valea Slănicului-Ploieşti Nord), Adrian Semcu nu ştie încă în ce colegiu va intra în cursa electorală. A afirmat însă că va fi  “un colegiu cu multe localităţi rurale” ceea ce ne duce cu gândul fie la Colegiul 3 (Văleni de munte- Urlaţi)- (35 comune în componenţă), fie la Colegiul 4 (Mizil-Brazi,Ariceştii Rahtivani) (28 de commune în componenţă).

Simona Schnelbach a anunţat că nu va aborda o campanile agresivă şi nici nu va recurge la ajutorul “sacoşelor electorale”. Ea nu este intimidată nici de contracandidatul său direct senatorul Daniel Savu, dar nici de expunerea mediatică a lui Sebastian Ghiţă, patronul RTV, care candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul 4.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro