Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:11:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sorin Blejnar, reţinut de procurorii DNA Ploieşti


8 noiembrie 2016

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, audiat timp de aproape cinci ore la DNA Ploieşti într-un nou dosar în care este acuzat de trafic de influenţă, a fost reţinut de procurori. El ar fi intervenit, în 2011, în favoarea unei firme pentru ca aceasta să câştige contracte cu ANAF, Blejnar fiind suspectat că a primit 20% din valoarea acestora, respectiv peste 13 milioane de lei.

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, reţinut într-un nou dosar în care este acuzat de trafic de influenţă, a fost scos încătuşat, luni după-amiază, din sediul DNA Ploieşti, el declarând că este ”total” nevinovat şi că nu-l cunoaşte pe omul de afaceri care controlează firma în favoarea căreia este acuzat că a intervenit pentru încheierea de contracte.

Blejnar a fost întrebat, la ieşirea de la DNA Ploieşti, dacă a primit bani de la patronul firmei Romsys, despre care surse apropiate anchetei susţin că l-a denunţat la DNA pe fostul şef al ANAF, acesta a răspuns: ”Nici măcar nu-l cunosc”.

”Cine ascultă nişte denunţuri ale unor oameni cu probleme poate să ia măsuri dacă are puterea”, a spus fostul şef al ANAF.

De asemenea, întrebat dacă crede că denunţul împotriva sa a fost făcut de către omul de afaceri Horaţiu Bruno Berdilă, patronul firmei IT Romsys, pentru ca acesta să-şi uşureze situaţia juridică, Blejnar a spus: ”Da, eu zic că da”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro