Luni, 29 aprilie 2024 - 9:32:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristian Constantin Apostol:” ADN-ul USR nu mai există – a devenit oficial un partid “toţi la fel„


16 aprilie 2024

Nu mai este nicio noutate că lumea politică este în delir. Dovadă stă şi mărturia lui Cristian Constantin Apostol, vicepreşedinte CJ Prahova care a apreciat despre partidul Uniunea Salvaţi România că: ”ADN-ul USR nu mai există – a devenit  oficial un partid “toţi la fel„, acesta fiind vandut bucată cu bucată atat în Timiş cat şi în Prahova.

 

„USR este vandut la bucată în Timiş, la fel ca în Prahova! Încă un vicepreşedinte USR, de data aceasta al Consiliului Judeţean Timiş, spune cu subiect şi predicat cum Cătălin Drulă şi echipa sa, au vandut spiritul şi speranţa oamenilor de dreaptă din ţară!

Cătălin Drulă- un p

olitician de rit nou, dar cu metehne vechi – care a ales să joace murdar în Timişoara şi la fel ca în Prahova, să facă pacte cu personaje îndoielnice din peisajul politic local, să se vandă sistemului pe care tot el îl huleşte. Totul pentru a beneficia de oportunitatea de a candida la Preşedinţia Romaniei”.

 

 

Apostol a ţinut să precizeze că nu aceasta este politica pe care vrea să o facă.

 

“Aceasta nu este politica pe care eu vreau sa o fac, iar rezultatele pentru Drulă şi gaşca din jurul lui din Prahova, se vor vedea curand- vor deveni irelevanţi la nivel judeţean şi nu vor intra în Consiliul Judeţean Prahova, după alegerile din 9 iunie 2024”.    

Cristian Apostol a fost exclus din USR Prahova reprosându-i- se printre altele inclusiv declaraţiile făcute în cadrul Podcastului Stiri Actuale, moderat de Cristina Iancu. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro