Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:09:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dr. Raed Arafat revine la Sănătate


17 ianuarie 2012

arafat1După o întrevedere la Guvern cu premierul Emil Boc, medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD, a decis să se întoarcă la Ministerul Sănătăţii, pe postul de subsecretar de stat, post creat speecial pentru el în Guvernarea Tăriceanu şi din care şi-a dat demisia acum o săptămână.


Raed Arafat a spus că revine la minister dacă se discută despre o nouă lege a sănătăţii. Potrivit premierului, Arafat va fi unul dintre principalii experţi din domeniu care vor lucra pe noua lege. Emil Boc a mai spus că în cursul dimineţii, Raed Arafat a discutat atât cu preşedintele Traian Băsescu, cât şi cu ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli.


În cadrul unei declaraţii de presă, medicul Arafat a mulţumit în primul rând miilor de oameni care au ieşit în stradă pentru a-l susţine şi a declarat că a fost şocat de susţinere şi de popularitatea de care a avut parte.
„Mi-am dat demisia, dar am spus că sunt dispus să revin în orice situaţie, pentru că rămân persoana tehnică care se ocupă de dezvoltarea sistemului de urgenţă. Motivul pentru care am plecat nu mai este, la această oră este retrasă legea, şi este normal ca în urma unei discuţii, la invitaţia domnului preşedinte şi a primului ministru, am acceptat să revin la aceeaşi funcţie”, a afirmat Raed Arafat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro