Marţi, 19 martie 2024 - 9:57:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Scandal electoral la Urlaţi


7 decembrie 2012

Bătaie cu pietre între simpatizanţii ARD şi cei ai USL, reporteri agresaţi şi urmăriri ca în filme cu maşinile. Toate aceste lucruri se întâmplă în această dimineaţă la Urlaţi, unde reprezentanţii USL au încercat să blocheze o maşină în care existau pachete cu alimente pe care  reprezentanţii ARD se pregăteau să le împartă alegătorilor.

Şoferul maşinii în care se presupune că ar fi transportate materiale electorale neautorizate a demarat în trombă şi nu a oprit nici măcar la semnalul poliţiştilor.

Sursele noastre ne-au povestit că maşina suspectă a fost urmărită încă de la plecarea de la un depozit din Bucov. Şoferul a ocolit filtrul de Poliţie de la Albeşti Paleologu şi a intrat pe o proprietate particulară la intrarea în oraşul Urlaţi.

„Nu este normal ceea ce se întâmplă. Poliţia nu are suficienţi oameni pentru a preîntâmpina cazurile de mită electorală. Am organizat echipe pentru că ştim sigur că la intrarea în Bucov este un depozit de unde se încarcă pachetele cu dulciuri şi alimente pentru mită electorală. Voi discuta cu primul procuror şi îi voi solicita să ia măsuri pentru pedepsirea celor care încearcă să obţină voturi oferind mită electorală”, ne-a declarat în exclusivitate Alexandri Nicolae, candidatul USL în Colegiul 7 Deputaţi.  

La această oră, mai multe persoane dau declaraţii la Poliţia din Urlaţi în legătură cu tentativa de mită electorală.

 

Foto: www.phon.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro