Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:39:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Cosma cere eliminarea vizelor pentru calatoriile in Thailanda


26 martie 2013

Vlad Cosma, deputat PSD de Prahova, în calitatea sa de preşedinte al Grupului de Prietenie cu Regatul Thailandei, a primit la Camera Deputaţilor, delegaţia Grupului Parlamentar de Prietenie din Camera Reprezentanţilor a Regatului Thailandei.

Delegaţia Thailandei a fost condusă de parlamentarul Pusadee Tamthai, iar partea romană a fost reprezentată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi de deputatul Vlad Cosma, preşedinte al Grupului de Prietenie.

Cu prilejul acestei întâlniri oficiale, cele două părţi au discutat despre acordurile bilaterale dintre cele două ţări, despre încurajarea cooperării ministerelor de interne roman şi thailandez în ceea ce priveşte combaterea imigraţiei ilegale.

Cu acest prilej, Vlad Cosma a solicitat reprezentanţilor Regatului Thailandei eliminarea vizei “on arrival” pentru turiştii care vizitează această ţară deoarece toate celelalte state ale Uniunii Europene beneficiază de “Tourist Visa Exemption” pentru o perioadă de 15 zile.

Evenimentul de astăzi a marcat, totodată, aniversarea a 40 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două state. La rândul său, delegaţia thailandeză i-a invitat pentru o vizită în Regat, pe premierul Victor Ponta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi pe parlamentarul prahovean Vlad Cosma.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro