Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:26:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta ameninţat cu boicotul de către USL


1 august 2013

Guvernul USL riscă să fie boicotat de proprii parlamentari. Ameninţarea vine din partea senatorului liberal Sorin Roşca Stănescu, acelaşi parlamentar care a provocat cea mai importantă criză în USL. În lipsa întăririi sancţiunilor pentru membrii de partid care-şi critică propriul guvern, Stănescu acuză respingerea de către Executivul Ponta a proiectelor de lege iniţiate de parlamentarii USL.

Senatorul liberal reproşează Palatului Victoria că a respins nu mai puţin de 37 astfel de proiecte de lege.

"Atrag din nou atenţia asupra unor practici dăunătoare şi periculoase pentru democraţie, de care se face vinovat, în mod constant, Guvernul USL condus de premierul Victor Ponta. Mă refer la respingerea cvasigenerală a proiectelor de legi iniţiate de parlamentari ai diferitelor partide.(...) Dacă Guvernul Ponta persistă în asemenea practici, ar putea să se vadă confruntat, în viitor, nu numai cu un boicot tacit, ci chiar cu un boicot explicit al parlamentarilor", avertizează Sorin Roşca Stănescu.

Liberalul nu este la prima ieşire anti-Ponta. În luna mai provoca cea mai importantă fisură în USL, ce a culminat cu ameninţări de rupere a protocolului de colaborare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro