Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:19:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adriana Săftoiu, purtător de cuvânt al PDL ?


8 aprilie 2013

Vasile Blaga i-a propus Adrianei Săftoiu să fie purtătorul de cuvânt al PDL, pentru a marca astfel o nouă orientare a partidului împotriva lui Traian Băsescu,  scrie EVZ.ro.

Sursele citate de EVZ au precizat că Vasile Blaga şi-a informat colegii că partidul va avea un nou purtător de cuvînt, dar nu i-a dezvăluit numele. "Va fi o surpriză", a fost tot ce le-a spus Blaga. Adriana Săftoiu nu a putut fi contactată, pînă la această oră, pentru a confirma sau infirma informaţia, mai scrie cotidianul.

În martie 2007, Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial, şi-a dat demisia din poziţia de purtător de cuvînt al preşedintelui Traian Băsescu, după o controversă cu şeful statului legată de situaţia PD.

Plecarea sa de la Palatul Cotroceni a survenit la scurt timp după de soţul său Claudiu Săftoiu a fost silit să-şi dea demisia din funcţia de director al SIE.

Adriana Săftoiu s-a înscris, ulterior în PNL, şi a fost aleasă deputat de Prahova în 2008.  În ianuarie 2012 şi-a dat demisia din Parlament  in timpul grevei parlamentare a PSD si PNL, iar la finalul anului trecut PNL Prahova  a decis  sa o excluda din partid pentru prejudicii de imagine aduse partidului.

Sursa si foto: Realitatea.net

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro