Marţi, 19 martie 2024 - 11:15:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Cătălina Bozianu, în delegaţia PMP de la Palatul Cotroceni!


17 ianuarie 2018

Deputatul PMP de Prahova s-a aflat printre cei cinci reprezentanţi ai Partidului Mişcarea Populară care au mers, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, despre viitorul premier al României.

Delegaţia a fost condusă de Traian Băsescu, la consultări mai participând, din partea PMP, deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, Valeriu Steriu, Eugen Tomac şi Dorin Bădulescu.

Marţi, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a spus că formaţiunea politică merge la Cotroceni cu o propunere de premier. "PSD, prin această criză pe care a generat-o, şi-a pierdut dreptul politic de a mai propune un nou prim-ministru. Un partid care nu înţelege că după orice competiţie electorală îşi deleagă cei mai buni oameni în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului, cum este funcţia de prim-ministru şi de membru al Guvernului, înseamnă că nu înţelege care este misiunea unui partid politic într-o societate democratică. Guvernul României nu este Guvernul PSD. Credem că preşedintele trebuie să analizeze cu multă luciditate cui mai acordă mandatul de prim-ministru în Guvernul României şi nu ar trebui să se teamă de declaraţiile bolnăvicioase ale liderilor PSD care au trecut deja la ameninţări. (...) Bolşevicii au pierdut dreptul politic de a mai propune un nou premier şi credem că actualele partide de opoziţie sunt îndreptăţite să încerce să creeze o nouă coaliţie în Parlament, care să susţină un guvern capabil să guverneze în interesul tuturor cetăţenilor acestei ţări, iar PSD-ului i-ar sta bine o perioadă de timp în opoziţie", a spus liderul PMP.

"Eu am susţinut în faţa preşedintelui că PSD nu merită şi nu trebuie să mai continue la guvernare", a spus Traian Băsescu, după consultările cu şeful statului. Acesta a anunţat că PMP îi propune pentru funcţia de premier pe Siegfried Mureşan şi Eugen Tomac.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro