Marţi, 25 iunie 2024 - 9:49:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VOLOSEVICI, NU-ŢI VĂRSA NERVII ŞI URA PE MICUŢELE GIMNASTE DE LA CSM!


20 mai 2024

  Organizaţia PNL Ploieşti trage un nou semnal de alarmă. De data acesta, subiectul este situaţia îngrijorătoare de la CSM Ploieşti.
 
"Facem un nou apel public la o ultimă urmă de decenţă şi omenie a primarului oraşului Ploieşti: "Volosevici, nu-ţi vărsa ura şi nervii pe micuţele gimnaste de la Secţia de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti!" 
              Este absolut inadmisibilă situaţia în care s-a ajuns la această secţie a CSM Ploieşti. Din frustrare şi răzbunare, antrenoarei de gimnastică ritmică, Simona Puiu, i-a fost micşorat (fără negociere) salariul brut la doar 2.500 lei. 
             În urma refuzului doamnei antrenoare de a semna un astfel de contract umilitor, Secţia de gimnastică ritmică a rămas fără antrenor. Micuţele gimnaste nu se mai pot antrena, nu mai pot participa la competiţiile naţionale şi internaţionale. 
            Acestă formă continuată de umilire şi răzbunare pe gimnaste trebuie să se oprească ACUM! Aţi întins prea mult coarda! 
            Nu încercati să vă justificaţi măsurile discriminatorii spunând că nu au fost alocaţi bani de la bugetul local pentru CSM. 
           Bani există! Doar că ei sunt direcţionaţi către "oamenii de casă" ai primarului, cum este cazul doamnei Lia Ilie, care, fără să aibă studii de specialitate, fără să aibă experienţă sportivă şi care are o singură misiune, aceea de a-l sluji pe primar, are un salariu de 6.000 lei! Zero performanţă! Zero medalii! Zero experienţă!
            Bani există! Baschetbaliştii străini de la CSM au salariul de aproximativ 9000 €/ lună. Zero performanţă! Zero rezultate! Zero medalii!
            Vedeţi? Bani există, doar că ei sunt cheltuiţi după bunul plac al poliţistului Daniel Burghelea, consilier al domnului primar şi pus director la CSM doar pentru a duce la îndeplinire toate ordinele abuzive ale edilului. 
              Ştim bine ca singurul dumneavoastră obiectiv este să desfiinţaţi secţia de gimnastică ritmică pentru ca de acolo nu se întoarce "parandărătul " către camarila PSD !
Opriţi-vă! 
                 Gimnastele trebuie respectate! Munca lor trebuie respectată! Au dreptul ca după ani de zile de antrenamente să participe la concursuri. Au dreptul la recunoaştere şi la medalii!", încheie organizaţia PNL Ploieşti

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro