Vineri, 29 martie 2024 - 3:28:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Radu Ştefan Oprea caută investitori pentru Gorgota


5 decembrie 2012

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova,  a participat la  recepţia lucrărilor de racordare la reţeaua de gaze a unor instituţii publice din comuna Gorgota (sediul primăriei, şcolile şi grădiniţele).

Racordarea comunei Gorgota la reţeaua de distribuţie de gaze naturale va contribui la dezvoltarea economică a sudului judeţului.

Mircea Cosma le-a spus celor prezenţi că a venit momentul ca şi localităţile din sudul judeţului să devină dezvoltate din punct de vedere ecologic. „Dezvoltarea economică nu se poate face în zonele montane. Acolo se face turism. Fabricile se pot face, aici, în zona de câmpie. Am promis că la 1 decembrie vă veţi încălzi cu gaze naturale şi m-am ţinut de cuvânt”, a spus Cosma, care le-a promis autorităţile din Gorgota că va ajuta comuna şi să aibă trotuare moderne la DN1.

Radu Ştefan Oprea, candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul 4, le-a povestit celor din Gorgota că în anul 2003 la Ariceştii Rahtivani firma sa Urban Icim a construit primele şase fabrici din Parcul Industrial Ploieşti, iar azi comuna Ariceştii Rahtivani are un buget local de peste 240 de miliarde de lei. „Vă promit că voi căuta investitori care să construiască şi aici fabrici cu multe locuri de muncă. Doar aşa, comuna Gorgota va deveni un punct important din punct de vedere economic pe harta judeţului Prahova”, a spus Radu Ştefan Oprea


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Tags:
racordare

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro