Marţi, 19 martie 2024 - 4:35:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD şi PNL, separat la europarlamentare în 2014


20 aprilie 2013

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că de luni social-democraţii intră în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, el arătând că PSD nu se va mai afla în luna mai 2014 sub "umbrela USL"

 

"De luni începem campania pentru alegerile europarlamentare pentru că pentru ca in mai 2014 nu vom mai avea aceste alegeri sub umbrela USL. Veţi putea să demonstraţi în fiecare organizaţie, în fiecare comună, în fiecare judeţ care este capacitatea noastră de organizare, sprijinul pe care PSD îl are pentru a fi nu doar primul partid din România la europarlamentare, dar să fim şi în Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, o organizaţie extrem de serioasă şi de respectat", a afirmat Victor Ponta, sâmbătă, la Congresul PSD de la Sala Palatului.

El a punctat că social-democraţii trebuie să trateze cu seriozitate alegerile europarlamentare pentru ca grupul social-democrat să fie o delegaţie extrem de importantă în PE.

"Mă bazez pe dumneavostră ca să fim nu doar primul partid din România la alegeri, dar să fim în grupul social-democrat din Parlamentul European o delegaţie puternică şi respectată. Vreau să înţelegeţi acest mesaj şi să-l trataţi cu mare seriozitate. De luni vă consideraţi în campania pentru Parlamentul European", a spus Ponta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro