Miercuri, 14 aprilie 2021 - 5:10:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Proiect Volosevici: Spitalul CFR în administrarea Primăriei Ploieşti


19 ianuarie 2016

Senatorul Andrei Volosevici a susţinut prima conferinţă de presă în calitatea oficială de candidat PNL la Primăria Ploieşti. Volosevici a criticat, din nou, nefinalizarea a 11 proiecte finanţate din fonduri europene, dar a evitat să nominalizeze vinovaţii de această situaţie.
În plus, politicianul a prezentat două proiecte interesante pentru Ploieşti. Primul propune demararea negocierilor cu sindicatele astfel încât Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti să treacă în administrarea municipalităţii, astfel încât să poată fi modernizată pentru a putea organiza aici "orice tip de festival şi de eveniment cultural".

Un alt proiect propus de Volosevici îl reprezintă preluarea de către Primăria Ploieşti a Spitalului CFR şi transformarea lui într-un spital municipal de urgenţă. Volosevici susţine că unitatea medicală ar putea deveni un centru medical multifuncţional care să atragă mult mai multe fonduri de la CAS astfel încât să asigure asistenţă medicală de calitate. Andrei Volosevici a criticat, pe bună dreptate, situaţia de la Spitalul Municipal Ploieşti (Schuller) care nu mai respectă fluxurile medicale, de foarte multe ori bolnavii fiiind plimbaţi peste stradă între secţiile unităţii medicale pentru diverse investigaţii. De asemenea, liberalul consideră că şi Spitalul de Pediatrie ar putea funcţiona în imobilul actualului Spital CFR, astfel încât condiţiille spitaliceşti să fie mult mai satisfăcătoare.

Vă reamintim, că Andrei Volosevici a fost validat luni de conducerea centrală a PNL drept candidat al formaţiunii politice la postul de primar al Ploieştiului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(541 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro