Vineri, 29 martie 2024 - 3:41:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mihai Apostolache vrea în Parlamentul European


31 iulie 2013

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a început. Şi asta chiar dacă scrutinul pentru desemnarea reprezentanţilor României în Parlamentul European va avea loc abia în luna mai a anului viitor.

Şi cum alegerile pentru desemnarea celor 33 de eurodeputaţi români este un test important pentru toate formaţiunile politice, partidele au demarat, deja, căutările celor mai buni candidaţi.

În Prahova, primii care au anunţat un ponteţial candidat este PDL. Roberta Anastase, preşedintele democrat liberalilor prahoveni, a anunţat că filiala pe care o conduce îl va sprijini în alegeri pe fostul deputat Mihai Apostolache. „Suntem una dintre filialele cel mai bine cotate din ţară şi sunt convinsă că vom obţine un loc eligibil pentru colegul nostru. PDL Prahova îl propune şi îl susţine pe Mihai Apostolache”, a declarat Anastase, într-o conferinţă de presă.

Mihai Apostolache a fost deputat în Parlamentul României timp de două mandate, iar în 2012 a pierdut alegerile parlamentare în Colegiul Vălenii de Munte în faţa liberalului Sorin Teju.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro