Miercuri, 1 aprilie 2020 - 4:50:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Corneliu Vadim Tudor, internat de urgenţă la spital


3 martie 2013

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor se află internat la secţia de terapie intensivă din Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Militar, Oana Ciobanu, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a mers singur la spital, el fiind un obişnuit al centrului de boli cardiovasculare.

"Corneliu Vadim Tudor este internat la Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei, în secţia de Anestezie-Terapie Intensivă. În momentul de faţă i se fac investigaţii", a declarat pentru România TV purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. Corneliu Vadim Tudor a fost internat vineri noapte, după ce a suferit o cădere de tensiune.

Preşedintele PRM are de mai multă vreme probleme cu inima, fapt confirmat şi de membrii spitalului unde este internat. "Dânsul s-a prezentat la spital fiind, din păcate, un obişnuit al clinicii de cardiologie, aflându-se în tratament la domnul profesor Ion Ţintoiu. Domnul Vadim a fost de mai multe ori în investigaţii în centrul de boli cardiovasculare", a declarat Oana Ciobanu, la România TV

Marius Marinescu, fost senator PRM, a precizat vă în acest moment starea lui C.V. Tudor este bună şi că acesta va fi externat duminică. Marinescu nu a putut preciza care au fost motivele internării, dar a arătat că aceasta a fost o consecinţă a oboselii accentuate şi a stresului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(21 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 martie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro