Miercuri, 20 ianuarie 2021 - 4:42:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Incident electoral la Fulga


21 noiembrie 2012

Reprezentanţii Partidului Forţa Civică au semnalat azi, prin intermediul unui comunicat de presă primul incident electoral grav:

„Alianţa România Dreaptă (ARD) din care face parte şi Partidul Forţa Civică semnalează un incident electoral deosebit de grav întâmplat astazi, 21.11.2012, la intrarea în localitatea Fulga. Caravana candidatului pentru Colegiul Senatorial nr. 4 Prahova, Adrian Semcu, a fost blocata la intrarea in comuna, pe sensul dinspre comuna Ciorani, de autoturismul cu nr. de inmatriculare PH 51 VSP, soferul refuzand sa degajeze drumul, afirmand ca "nu aveti ce cauta in aceasta comuna". Pentru a preintampina violenta fizica, avand in vedere evenimentele petrecute in comuna Ciorani acum o saptamana, caravana ARD a facut cale intoarsa spre Ciorani, incercand sa revina spre Fulga dupa ce incidentul a fost semnalat prin serviciul 112. Insa in momentul in care caravana a revenit spre comuna Fulga, drumul era blocat de doua autoturismele cu nrumerele de inmatriculare PH 51 VSP si B 91 UUD.  Interventia intarziata si ezitanta a politistilor nu a fost de natura sa rezolve problema creata, La fata locului a ajuns un al treilea autoturism, cu nr. de inmatriculare PH 07 KYT.

Dupa aproximativ 60 de minute de discutii cu politistii caravana ARD a putut sa isi continue drumul. La ora transmiterii acestui comunicat de presa, una dintre masinile implicate in incident urmareste indeaproape caravana ARD.”, se spune într-un comunicat de presă.

Adrian Semcu, candidatul ARD pentru colegiul nr. 4 Senat-Prahova, a declarat că va depune plângere penală împotriva celor care au blocat drumul: "Este incredibil cat tupeu pot sa aiba acesti derbedei electorali platiti, probabil, de contracandidatii mei. Din pacate, Politia nu isi face datoria, nereusind sa descurajeze astfel de actiuni in forta.  Alianta Romania Dreapta va depune plangere si la Biroul Electoral Judetean Prahova. Voi merge pana la capat in aceasta campanie si nu ma voi lasa intimidat."


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(640 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 ianuarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro