Marţi, 19 martie 2024 - 9:05:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ştii cât de bogat este parlamentarul tău? (3)


19 decembrie 2012

Stiriactuale.ro vă prezintă noii parlamentari prahoveni din perspectiva declaraţiilor de avere. Veţi afla cât de bogaţi sau cât de săraci sunt deputaţii şi senatorii care vor reprezenta Prahova în Parlamentul României. Vă prezentăm astăzi date despre agoniseala de-o viaţă a celor şapte senatori, cinci aleşi de drept şi doi ajunşi în Parlament în urma redistribuirii (Volosevici şi Ioniţă).

 

  1. Georgică Severin (PSD)

Fost ziarist Georgică Severin a prins gustul politicii, constatând probabil că este mult mai bine de cealaltă parte a baricadei. Vicepreşedintele PSD Prahova este acţionar în cinci societăţi comerciale (multe dintre acestea au activitatea suspendată). Severin are 14 terenuri, trei apartamente şi trei case în Câmpina. În conturi are aproximativ 2500 de euro şi darorii de 40.000 de euro şi 70.000 de lei.

  1. Daniel Savu (PSD)

Patru terenuri şi o casă reprezintă principala avere a primvicepreşedintelui PSD Prahova. E drept că cea mai importantă avere a senatorului PSD o reprezintă cei patru copiii ai săi, dar acestora li se mai adaugă un autoturism Kia şi obiecte de artă de aproximativ 10.000 de euro.

  1. Ion Luchian (PNL)

Şase terenuri, trei case şi două case de vacanţe sunt doar o parte din agoniseala medicului Ion Luchian. Mai adăugăm trei autoturisme, 300.000 de lei şi 14.000 de euro în conturi, dar dacă vă spunem că veniturile proaspătului senator şi ale soţiei sale (tot medic) sunt de aproximativ 16.000 de lei lunar suntem convinşi că doctorul Luchian nu are cum să devină un client al ANI, alături de cei care nu-şi pot justifica averile.

  1. Radu Oprea (PSD)

Vicepreşedintele PSD Prahova este asociat în 14 societăţi comerciale, deţine trei terenuri în comuna Păuleşti, două apartamente şi trei case, în Ploieşti şi Păuleşti. Radu Oprea are bijuterii de aproximativ 40.000 de euro ,aproximativ 100.000 de euro în conturi, foarte multe plasamente în diverse societăţi comerciale şi credite de 250.000 de euro şi 290.000 de lei.

  1. Augustin Mitu(PSD)

Augustin Mitu este acţionar la două societăţi comerciale, deţine doup terenuri, un apartament, o casă şi un spaţiu comercial. În conturi vicepreşedintele PSD Prahova are aproximativ 30.000 de euro şi 250.000 de lei. A împrumutat o persoană fizică cu suma de 400.000 de lei şi are de returnat un credit de 60.000 de lei.

  1. Andrei Volosevici (PDL)

Fostul primar al Ploieştiului a avut parte de cel de al doilea eşec din acest an. Deşi era convins că-l va depăşi cu multe voturi pe Augustin Mitu, avocatul Volosevici s-a văzut nevoit să ajungă senator în urma unei redistriburi ciudate. Andei Volosevici deţine, împreună cu soţia sa, o casă de locuit în comuna Păuleşti, iar în conturi are aproximativ 2.000 de lei şi 500 de euro. Este acţionar la firma de avocatură a familiei şi are de returnat un credit de 30.000 de euro.  

  1. Dan Aurel Ioniţă (PPDD)

De departe cea mai surprinzătoare ascensiune în Senatul României este cea a reprezentantului PPDD, Dan Ioniţă. Fără a investi mari sume în campanie electorală, Ioniţă s-a trezit senator într-un colegiu electoral în care pedelistul Gabriel Sandu a investit sume importante (este pentru a doua oară când Sandu nu ajunge în Parlament deşi a investit bani mulţi în campania electorală). Ioniţă deţine două terenuri, un apartament şi o casă, două autoturisme (Kia şi Peugeot) şi are împreună cu soţia sa o tipografie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro