Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:29:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Raluca Turcan o atacă pe fosta sa colegă de partid Elena Udrea


1 februarie 2014

Raluca Turcan vicepreşedintele PDL  a acuzat-o pe Elena Udrea că are un discurs mincinos, nedemocratic şi distructiv.

"Tot ceea ce ne mai lipseşte este ca Elena Udrea să împartă certificate de puritate ideologică. Unde s-a mai auzit ca o persoană să decidă cine este şi cine nu este de dreapta, cine este pro sau anti Traian Băsescu, cine face şi cine nu face opoziţie? Dacă PDL nu făcea opoziţie, astăzi aveam proiectul de descentralizare a lui Dragnea, prin care se întărea puterea baronilor locali.

Aceasta a ţinut de asemenea să precizeze că PDL este cel care a Blocat Codul Penal în Parlament, dar Elena Udrea nu a fost prezentă.

Mai mult decât atat Raluca Turcan susţine că Udrea doreşte să îşi înceapă în forţă cariera politică într-o nouă formaţiune politică, iar teoria conform căreia PDL ar fi împotriva preşedintelui Traian Băsescu este revoltătoare.

"Este dreptul Elenei Udrea să aibă propriul partid pe care să-l manevreze aşa cum doreşte. Consider însă revoltătoare teoria cum că PDL ar fi anti Traian Băsescu. Şi vreau să reamintesc (...) că în momentele cheie pentru democraţia românească, pentru reformele necesare României, PDL a fost partener constant al preşedintelui Traian Băsescu", a declarat Raluca Turcan.

De asemnea vicepreşedintele PDL o acuză pe Elena Udrea că a fost absentă în acţiunile PDL de a face opoziţie.

"La Referendumul de suspendare din anul 2012, împotriva preşedintelui Traian Băsescu, actuala conducere a PDL, oameni din actuala conducere a PDL, au fost cei care au militat fără nicio reţinere pentru preşedintele Traian Băsescu şi pentru o funcţionare corectă a instituţiilor în România, împotriva abuzului instituţional. Nu cred că în acel moment cheie, de exemplu, doamna Elena Udrea nu cred că a ieşit din casă şi a avut vreo apariţie televizată.

Atunci când aceasta a fost întrebată dacă se aşteaptă ca alţi membrii PDL să urmeze exemplul Elenei Udrea şi să se alăture Partidului Mişcarea Populară, Raluca Turcan a anunţat că din Organizaţia PDL Sibiu nu şi-a anunţat nimeni intenţia de a-şi schimba partidul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro