Miercuri, 26 ianuarie 2022 - 6:59:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Iohannis: "Ofiţerul acoperit" este o fumigenă marca Traian Băsescu


16 septembrie 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seară, că nu crede că vreunul dintre candidaţii la prezidenţiale este ofiţer acoperit, cum a acuzat Traian Băsescu, precizând că este vorba despre o "fumigenă" a şefului statului, iar în Parlament nu se va afla ceva senzaţional pe această temă.

Iohannis a fost întrebat, într-o emisiune TVR, dacă este de părere că unul dintre candidaţii la prezidenţiale ar putea fi "ofiţer acoperit" şi despre cine ar fi vorba.

"În realitate nu cred că există vreun agent între candidaţi, eu cred că este o fumigenă marca Traian Băsescu, adusă pentru a acoperi altceva. Nu ştiu ce, vom afla probabil într-un timp mai scurt sau mai lung. Nu bănuiesc eu, personal, pe nimeni dintre cei care până acum au declarat că se vor înscrie în campanie şi care au ceva şanse că este ofiţer acoperit. Am înţeles şi am găsit că este un lucru bun că Parlamentul doreşte să facă o comisie de anchetă şi să încerce să elucideze această problemă. În final nu mă aştept la ceva foarte concret sau senzaţional", a precizat Iohannis.

Grupurile parlamentare ale PNL şi PDL din Camera Deputaţilor vor solicita conducerii acestui for legislativ constituirea unei comisii parlamentare de anchetă privind afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu potrivit căruia printre candidaţii la Preşedinţie ar fi un ofiţer acoperit.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(106 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro