Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:32:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Basescu nu va candida la europarlamentare


24 martie 2014

Elena Basescu a intrat în PMP, a anuntat, luni, presedintele formatiunii, Eugen Tomac, într-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Elena Udrea si de fiica presedintelui, care a anuntat ca nu va candida la europarlamentare.
Eugen Tomac a declarat ca Elena Basescu s-a alaturat celor din PMP.

La rândul ei, Elena Basescu a spus ca a strâns "cu usurinta" cele 100.000 de semnaturi necesare pentru a candida ca independent la europarlamentare, dar a precizat ca nu va candida.

"Desi am numarul de semnaturi, nu voi candida, pentru ca nu doresc sa iau unul, doua sau trei procente din scorul PMP. Doresc ca acest proiect lansat de tatal meu sa reuseasca sa dea, în 2016, premierul", a spus Elena Basescu.
"Pozitionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora", a spus Elena Basescu, precizând ca ar fi doar un "troc imoral", ea referindu-se la faptul ca PMP îi rezervase locul 2 pe lista de candidati la PE.

"Îmi exprim speranta ca toti cei care mi-au oferit semnaturile sa dea voturile PMP si nu altor partide, mai ales PDL care pe pozitii eligibile are persoane care au trecut mult de vârsta pensionarii", a mai spus Elena Basescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro