Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:54:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şeful SIE la o acţiune electorală la Văleni de Munte


9 noiembrie 2012

O fotografie interesantă circulă zilele acestea pe Facebook. La Festivalul Ţuicii desfăşurat weekendul trecut la Vălenii de Munte apare la festivitatea de deschidere şi Teodor Meleşcanu. Interesantă este apariţia lui Meleşcanu la Văleni, mai ales pentru că liderul PNL Crin Antonescu spunea că şeful SIE nu mai este de mult membru PNL. În poză cu Meleşcanu apar Mircea Roşca,şeful PNL Prahova, Ioan Luchian, candidat USL la Senat în Colegiul 3 Urlaţi-Văleni de Munte şi Sorin Teju, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 5.

Oare cât este de legal ca şeful unui serviciu de informaţii să se afişeze la o acţiune cu character electoral alături de candidaţii din zonă? Sau Meleşcanu nu a aflat că în momentul în care a acceptat postul de director SIE a renunţat şi la mandatul de senator în Colegiul 3 Prahova?

A…şi pentru a nu fi acuzaţi de rea voinţă, menţionăm că fotografia este publicată pe pagina de Facebook a lui Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova şi candidat la un mandat de deputat în Colegiul 1 Valea Prahovei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro