Marţi, 23 iulie 2024 - 6:32:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PNL Prahova: Iulian Dumitrescu, candidatul liberalilor la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Bogdan Nica, candidatul PNL la Primăria Ploieşti


20 martie 2024PNL Prahova anunţă într-un comunicat de presă numele candidaţilor formaţiunii politice pentru Primaria Ploiesti, dar si pentru Consiliul Judeţean. Publicăm integral comunicatul PNL:

"Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ. Solicitarea a fost materializată şi printr-o decizie luată astăzi, 20.03.2024, în unanimitate, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova. În acelaşi for, Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean De Urgenţă Constantin Andreoiu Ploieşti, a fost votat drept candidatul PNL la Primăria Municipiului Ploieşti

Printre argumentele aleşilor locali de susţinere a candidaturii lui Iulian Dumitrescu se numără performanta fără precedent a acestuia in atragerea de fonduri europene, valoarea totală a proiectelor contractate în ultimii trei ani şi jumătate depăşind suma de trei miliarde de euro,de zece ori mai mare decat in mandatul anterior. De asemenea, au fost demarate lucrarile la centurile ocolitoare de la Comarnic, Azuga-Buşteni, Păuleşti, Mizil şi Câmpina, reabilitarea extinderii reţelelor de apă şi canal în 42 de localităţi din judeţul Prahova, înfiinţarea reţelei de gaze naturale în 9 localităţi de pe Valea Slănicului, dar şi investiţiile fără precedent la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constantin Andreoiu Ploieşti, condus de Bogdan Nica.

Sunt proiecte importante şi mari aşa cum nu au existat nicicând după Revoluţie. Pentru toate, am muncit mult şi greu, împreună, în echipă. Ele au fost posibile datorită unei colaborări bune şi eficiente între unităţile administrativ teritoriale şi Consiliul Judeţean condus de Iulian Dumitrescu. În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe. Judeţul nostru are nevoie de continuitate”, se arată în scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova.

În opinia semnatarilor scrisorii, Iulian Dumitrescu este garanţia că proiectele începute vor fi duse la bun sfârşit şi că localităţile Prahovei vor continua să se dezvolte şi să prospere."


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro