Luni, 21 septembrie 2020 - 2:32:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Radu Socoleanu nu mai este şef la RAR Prahova


10 noiembrie 2012

Săptămâni intense au durat negocierile pentru stabilirea viceprimarilor municipiului Ploieşti. În urma jocurilor de culise, PPDD a obţinut un post de viceprimar şi postul de şef la RAR Prahova. Numai că înţelegirile politice au durat doar până la finalizarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare.

Aşa se face că Radu Socoleanu, preşedintele PPDD Prahova, a rămas la şefia RAR Prahova doar o lună şi jumătate. În această după amiază, Socoleanu a fost anunţat că nu mai este directorul filialei Prahova a Registrului Auto Român. Gurile rele spun că ordinul de demitere a lui Radu Socoleanu a venit direct de la ministrul Transporturilor. Interesant este motivul pentru care acesta a fost schimbat… Liderul PPDD Prahova a rămas fără şefia RAR deoarece şi-a depus candidatura pentru un mandate de deputat în Colegiul 3 Băicoi-Floreşti. La baza ordinului a stat liberala Graţiela Gavrilescu care a considerat că prin candidatura lui Socoleanu, şansele ei de a prinde un nou mandat de deputat s-au diminuat considerabil. Mai ales că Graţiela Gavrilescu nu prea se bucură de sprijinul organizaţiilor PNL  din Colegiul 3.

Şi uite aşa în meciul dintre cei doi foşti viceprimari ai Ploieştiului, prima care a marcat a fost Graţiela Gavrilescu. Şi cum campania  electorală abia a început, aşteptăm mutarea lui Radu Socoleanu. Promitem să fim atenţi la ceea ce se întâmplă în Colegiul 3, nu de alta dar parcă asistăm ca confruntările dintre cei doi din perioada în care ocupau fotoliile de viceprimari.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(229 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar Raulescu Petre 0  

E o vorba . Cand doi se bat, al treilea castiga ! Ar fi nasol sa iasa ARD , acolo . Oricum Radu Sococlit e un papagal politic, trecut prin 5 partide. La OTV cu Sococleanu .

(10 noiembrie 2012 18:43:19)


Din aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro