Joi, 18 aprilie 2024 - 5:45:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Năstase ar putea fi mutat la Penitenciarul Ploieşti


28 iunie 2012

nastase1Fostul premier Adrian Năstase ar putea ajunge în zilele următoare la Penitenciarul din Ploieşti. Nu are nicio legătură cu mandatul de deputat de Prahova al lui Năstase, dar s-ar putea ajunge la această situaţie deoarece doar două penitenciare din ţară pot asigura regimul de detenţie semi-deschis: Jilava şi Ploieşti

Adrian Năstase a fost transferat, marţi seară, de la spitalul Floreasca la penitenciarul Rahova, unde a fost internat în celulă cu un alt deţinut-pacient. Ulterior, fostul premier va beneficia de un regim de detenţie semi-deschis.

Aseară, după ce Năstase a ajuns la penitenciar, directorul instituţiei a declarat că "mai întâi va fi în regim închis, apoi în regim semi-deschis, care îi permite un număr mai mare de vizite, o legătură mai mare cu familia şi comunitatea."

Acest tip de detenţie presupune, potrivit ştirileprotv.ro, fostul premier va petrece doar opt ore pe zi la închisoare, în rest fiind liber să meargă la serviciu. Cel mai probabil, Năstase va sta noaptea la penitenciar. Deoarece la Rahova nu există un astfel de tip de detenţie, deţinutul va fi mutat la Jilava sau la Ploieşti.

În mod ironic, spitalul penitenciarului Rahova a fost înfiinţat în 2003, chiar la ordinul lui Năstase, iar acum el se află internat acolo.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro