Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:56:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Liberalii din Prahova somează autorităţile să ia măsuri în cazul gripei care a ucis patru oameni


23 februarie 2016

PNL Prahova îşi manifestă îngrijorarea faţă de maniera în care autorităţile judeţene gestionează criza gripei care a ucis, în ultimele zile, patru oameni internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, alţi pacienţi care prezintă simptome similare fiind internaţi în stare gravă la aceeaşi unitate spitalicească.

„Cerem Prefecturii şi Consiliului Judeţean să se asigure, prin instituţiile subordonate, că bolnavii afectaţi de gripă primesc cea mai bună îngrijire medicală, precum şi să ia măsuri ferme de limitare a contagiunii, astfel încât să prevenim apariţia unei epidemii. Direcţia de Sănătate Publică, de exemplu, ar trebui să fie proactivă şi se asigure că fiecare cetăţean al judeţului Prahova ştie cum să se ferească în aceste zile de gripă. Virusul AH1 este extrem de periculos, nu ne putem juca cu vieţile oamenilor”, a declarat senatorul Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova.

Liberalii din Prahova susţin că reacţia lor la indiferenţa autorităţilor responsabile nu constituie un atac politic, ci un apel pentru o acţiune coerentă şi eficientă menită a limita pierderea de vieţi omeneşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro