Duminică, 28 aprilie 2024 - 12:53:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dan Ioan Muşat, preşedintele care a testat toate partidele!


30 iunie 2021

Executorul judecătoresc Dan Ioan Muşat este preşedintele interimar al PSD Câmpina, teoretic a doua organizaţie ca importanţă a social democraţilor din Prahova.

Interesant este că politica promovată de domnia sa nu prea are mari valenţe de stânga şi înclină din ce în ce mai mult spre foştii săi colegi de la...USR PLUS. Gurile rele susţin chiar că Muşat ar fi infiltrat în PSD de către foştii colegi userişti.  Pentru că înainte să ajungă la PSD-ul de stânga, Muşat a cochetat mult timp cu partidele de...dreapta.

Spre exemplu, cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale din 2020, Ioan Muşat era bine ancorat în organizaţia USR Plus Câmpina şi se pregătea de o candidatură la Primărie din partea acestei formaţiuni politice. A venit lovitura alianţei dintre USR şi PNL, iar planurile executorului judecătoresc au fost năruite.

Asta, după ce în 2015 se bătea cu Horia Tiseanu şi Cezar Grama pentru poziţia de candidat...PNL la fotoliul de primar al Câmpinei. Atunci, Muşat se bătea cu cărămida în piept şi se autointitula ultimul liberal autentic din Câmpina...

Autenticitatea a trecut, iar acum îl regăsim pe Ioan Muşat în barca celor de stânga. Gurile rele susţin că este doar un userist infiltrat în PSD, din dorinţa de a-i destabiliza şi a-i slăbi pe social democraţi. De altfel, jocul USR s-a văzut în schimbarea preşedintelui Comisiei de Cultură din Consiliul Local Câmpina. Preşedintele Liviu Briciu a fost înlocuit cu reprezentantul Pro România în CL, Liviu Davidescu. Mai mult, Ioan Muşat a fost înaintea alegerilor locale membru al Partidului Oamenilor Liberi, dar nemulţumit de listele făcute de Briciu, a plecat chiar înaintea alegerilor locale la PSD.  

Iar surse din mediul politic susţin că schimbarea lui Briciu a fost decisă în laboratoarele USR Plus, dar aruncată în sarcina PSD Câmpina, acolo unde fostul lor membru, Ioan Muşat a devenit preşedinte interimar. Şi am putea vorbi chiar despre o răzbunare politică...

Nu putem spune decât că...necunoscute sunt căile politicii! 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro