Marţi, 19 martie 2024 - 5:31:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Blaga: Lansarea candidatului ACL se va face printr-un miting organizat la Bucureşti


13 august 2014

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, că prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis "nu o să aibă nicio problemă cu Agenţia Naţională de Integritate" şi că lansarea candidatului Alianţei se va face printr-un miting organizat la Bucureşti.

Blaga a fost întrebat dacă ACL are un plan pentru cazul în care instanţa va da o decizie în procesul pe care Klaus Iohannis îl are cu ANI."Domnul Iohannis nu o să aibă nicio problemă cu Agenţia Naţională de Integritate!", a precizat Vasile Blaga, şeful de campanie electorală al candidatului ACL.

Blaga a mai spus că echipa de campanie electorală "este în construcţie" şi că toate detaliile privind strângerea de semnături şi data lansării candidatului ACL vor fi aflate "la momentul potrivit".

"Echipa de campanie este în construcţie. Ştim exact care este componenţa pe partea colegilor vechiului PNL, acum o stabilim cu sarcini precise pentru fiecare", a arătat Blaga.

Întrebat când va fi lansat candidatul ACL pentru prezidenţiale, Blaga a răspuns: "Vă vom comunica data. Sigur va avea loc printr-un miting în Bucureşti".

De asemenea Blaga a spus că nu ştie dacă este nevoie de un purtător de cuvânt într-o campanie prezidenţială. "Nu există purtător de cuvânt al campaniei, există purtător de cuvânt dacă şi-l va stabili domnul Iohannis, nu ştiu dacă este nevoie de purtător de cuvânt într-o campanie prezidenţială", a argumentat Blaga.

Conducerea ACL a avut marţi prima şedinţă de pregătire a campaniei electorale, Vasile Blaga fiind anunţat drept şeful de campanie al ACL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro