Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:48:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Georgică Severin, şeful Comisiei de Cultură din Senat


20 decembrie 2012

Conducerea PSD a stabilit lista persoanelor care vor fi nominalizate pentru preşedinţia comisiilor de specialitate din Parlament.

La Senat, social-democraţii îi propun pentru şefia Comisiei de Buget-Finanţe pe Trifon Belacurencu, la Agricultură pe Gheorghe Saghian, la Externe pe Petru Filip, la Administraţie pe Darius Vâlcov, la Muncă fostul ministru Liviu Pop, la Cultură pe Georgică Severin, iar la Educaţie pe fostul ministru Ecaterina Andronescu

Pesediştii i-au propus la şefia Comisiilor de la Cameră pe: Angel Tâlvar – Educaţie, Mihai Tudose – Economie, Iulian Iancu – Industrie, Apărare – Ion Mocioalcă, Nicolae Vasilescu – Regulament, Rodica Nassar – Sănătate şi Florin Iordache – Comisia Juridică.

Georgică Severin este primul parlamentar prahovean (din cei 22 de parlamentari) nominalizat la şefia unei comisii parlamentare. Senatorul social democrat are 52 de ani, este profesor de istorie, a fost ziarist şi a condus un trust de presă în municipiul Câmpina. Este la al doilea mandat de senator, reprezentând Colegiul 1 Valea Prahovei, Câmpina, Băicoi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro