Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:59:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Băsescu a plecat spre munte împreună cu Victor Ponta


12 februarie 2012

basescu-pontaProbabil obosit de toată forfata creată de alegerea noului Guvern, preşedintele Traian Băsescu a plecat vineri seară la Predeal, pentru a petrece un weekend cu zăpadă la munte. Uimitor sau nu, în coloana prezidenţială, pe segmentul Ploieşti-Predeal, s-a aflat şi maşina liderului PSD Victor Ponta.

Călătoria celor doi în aceeaşi coloană, cu antemergător şi maşini ale Poliţiei, a fost conjuncturală, după cum a declarat aseară, pentru o publicatie, Victor Ponta.

Liderul PSD se îndrepta spre o şedinţă de partid la Braşov când, pe DN1, a prins coloana prezidenţială. Pentru că nu a putut s-o depăşească, Ponta s-a “ataşat” coloanei, în ciuda încercării iniţiale a unei maşini care însoţea autovehicolul prezidenţial de a îndepărta “intrusul”.

Iată ce a  povestit şoferul lui Victor Ponta, pentru reporterii publicatie: “Am ajuns din urmă coloana lu’ Băse la intrarea pe centura Ploieştiului, am încercat de vreo două ori s-o depăşim, da’ ne-a blocat unul dintre echipajele de poliţie şi a trebuit să renunţăm. După aia poliţiştii au încercat şi să ne împiedice să stăm în coada coloanei, dar când au văzut cine suntem ne-au lăsat în pace.

Şi ne-am târât până la Predeal cu 70-80 la oră, că nu s-a putut merge mai repede din cauza aglomeraţiei de pe şosea, cu toţi antemergătorii lu’ Băse. Noroc că de la Predeal s-a mai eliberat drumul şi am putut s-o calc ca lumea, nu mi-a mai stat nimeni în faţă până la Braşov, am ajuns în doar vreo 13-14 minute”.

Şi versiunea lui Victor Ponta: “Am stat o oră şi jumătate în spatele coloanei prezidenţiale şi mi s-a părut cu totul anormal să blochezi DN 1 vineri seară, era o coloană uriaşă de maşini şi cred că toţi au avut gânduri foarte rele despre preşedintele Băsescu. E o lecţie pentru mine, când vom fi la putere să nu facem la fel.”

Această întâmplare atat de neobisnuita este cu atât mai amuzantă cu cât Traian Băsescu şi Victor Ponta au avut dese ciocniri auto-moto-politice.

Băsescu declarase la un moment dat că nu o să lase ţara “pe mâna unui copilot”, o ironie la adresa liderului PSD care-şi petrece timpul liber la curse automobilistice.

Totodată, această întâlnire vine după ce, cu o zi înainte, Victor Ponta crease un val de reacţii în USL din cauza unui discurs prietenos cu noul Guvern propus de Traian Băsescu, motiv de speculaţii că liderul PSD se pregăteşte să schimbe tabăra.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro