Joi, 25 aprilie 2024 - 12:53:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Banerele candidaţilor ARD vandalizate în Colegiul 5 Deputaţi


6 decembrie 2012

Cea mai dură campanie electorală s-a desfăşurat în Colegiul 5 Deputaţi. Reprezentanţii USL au dorit, probabil, să îi dea o lecţie deputatului Mihai Apostolache fiind supăraţi pe acesta deoarece a părăsit PSD. Dar cel mai activ deputat de Prahova a acceptat o nouă candidatură în acest colegiu decis să câştige şi de această dată bătălia electorală. De altfel, în 2008, liderii social-democraţii îi repartizau lui Apostolache Colegiul 5 deputaţi, convinşi fiind că tânărul politician nu poate câştiga alegerile într-o zonă necunoscută pentru el. În plus, la acea vreme PSD avea doar doi primari în colegiu, restul fiind liberali sau democrat liberali.

Nemulţumiţi probabil de sondajele care arată că Mihai Apostolache este printre puţinii pedelişti care îşi va închide colegiul,liderii USL au încercat tot felul de acţiuni menite să îi taie aripile spre Parlament. Au trimis controale de la OPC şi Garda Financiară la magazinele care afişau materialele electorale ale ARD. Au ameninţat oamenii că nu vor mai primi adeverinţe de la primării sau ajutoare sociale.

Iar în final, pe ultima sută de metri au decis să distrugă banerele electorale. Aşa se face că miercuri noapte, panourile electorale din localităţile Măneciu, Izvoarele, Poseşti, iar în comunele Starchiojd, Poseşti şi Drajna, banerele electorale ale ARD au fost tăiate.

Suntem curioşi ce se va mai întâmpla în ultimele două zile din campania electorală, mai ales că, surse din USL ne-au povestit că potrivit ultimelor sondaje de opinie clasamentul în Colegiul 5 este următorul: Mihai Apostolache (ARD) 55%, Sorin Teju (USL) 21%, iar Tudor Tănăsescu (PPDD) 5%.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro