Joi, 8 decembrie 2022 - 5:53:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Elena Udrea şi Valeriu Turcan, război pe Facebook


25 decembrie 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a răspuns, într-o postare pe Facebook, declaraţiei lui Valeriu Turcan, care spune că Traian Băsescu a numit-o pe Alina Bica la conducerea DIICOT la insistenţele liderului PMP. Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu a răspuns atacului Elenei Udrea cu un îndemn la decenţă.

"Valeriu Turcan, cel care probabil şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan dacă nu m-ar fi cunoscut pe mine, a afirmat recent că Preşedintele a numit-o pe Alina Bica în fruntea DIICOT ca urmare a insistenţelor mele. Vreau să fac trei comentarii scurte:

1. Ca unul care a lucrat cu Traian Băsescu atâţia ani, Turcan ar trebui să recunoască faptul că nimeni nu îi poate impune ceva acestuia, oricât ar insista.
2. Preşedintele colaborase în câteva momente, cum ar fi elaborarea Codurilor penale, dar nu numai, cu Alina Bica şi o cunoştea ca profesionist suficient de bine încât să o susţină fără recomandarea sau insistenţele cuiva.
3. Nu Valeriu Turcan ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, deoarece cariera lui se bazează exclusiv pe aşa ceva. În 2006, a lucrat ca şi consultant de comunicare pentru mine. Fusese dat afară de Tăriceanu de la Agenţia de Strategii Guvernamentale şi rămăsese fără job.
După ce a plecat Adriana Săftoiu de la Cotroceni, în primăvara lui 2007, am fost printre cei care l-au susţinut, chiar insistent, pentru ocuparea postului de purtător de cuvânt. Aşa se face că, astăzi, are ocazia să vorbească pe la televizor în calitate de fost colaborator al Preşedintelui şi, deci, evident, un mare cunoscător într-ale politicii! Episodul cu plecarea de la Cotroceni, dat afară de Preşedinte, într-o altă postare...
" a scris Elena Udrea pe Facebook.

Răspunsul lui Valeriu Turcan nu a întârziat să apară.

"Doamnei Elena Udrea, îi doresc linişte sufletească, împăcare şi multe bucurii alături de familie şi cei dragi!
În toate trebuie să existe măcar un dram de decenţă şi dreptate!
" a scris Valeriu Turcan pe reţeaua de socializare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 decembrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro