Duminică, 11 aprilie 2021 - 1:13:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Dragnea: PSD crede că Ponta e cel mai bun candidat


29 aprilie 2014

PSD crede că Victor Ponta este cel mai bun candidat pentru prezidenţiale, iar Victor Ponta este convins că reprezintă cea mai bună soluţie pentru funcţia de şef al statului, a declarat, luni, preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"PSD crede că Victor Ponta este cel mai bun candidat pentru prezidenţiale şi, într-un termen rezonabil, vom avea o discuţie serioasă în partid în ceea ce priveşte această candidatură. PSD nu face ceva anume să-l convingă pe Victor Ponta, în primul rând Victor Ponta trebuie să fie convins şi eu cred că este convins că este cea mai bună soluţie pentru această funcţie", a declarat Dragnea, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări.

Dragnea a mai spus că Ponta va candida la prezidenţiale dacă PSD va considera că acesta stăpâneşte calităţile de preşedinte, pe care le-a expus recent la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD pentru europarlamentare.

"Victor Ponta a făcut o declaraţie corectă şi responsabilă. A făcut întâi, în câteva cuvinte, un portret de viitor preşedinte aşa cum crede domnia sa că trebuie să fie un preşedinte normal în România. Şi dacă PSD va considera că aceste calităţi sunt stăpânite de Victor Ponta, atunci el va candida", a mai spus Dragnea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(215 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro