Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:12:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mită electorală ascunsă la Măgurele. Candidatul ALDE a împărţit peşte în curtea bisericii! FOTO


24 aprilie 2016

Dacă nu este campanie electorală totul este permis. Aşa se pare că şi-au spus candidaţii ALDE de la Măgurele care au decis să împartă peşte, pâine,vin şi ţuică în faţa bisericilor din comună. În plus, reprezentanţii ALDE nu au discutat cu preoţii despre intenţia lor şi nici măcar nu au mers la biserică pentru a sfinţii bucatele, aşa cum ar fi fost normal dacă era forma despre "pomană". E clar că este pomană, dar una electorală.

Oamenii din comună au sunat la 112 şi au sesizat Biroul Electoral Judeţean, dar în zadar. Campania electorală începe abia pe 5 mai, deci peste câteva zile, iar candidatul ALDE de la Măgurele, care este angajatul Apelor Române, a considerat că poate cumpăra voturile din comună cu o bucată de peşte şi o pâine.

Şi nici nu poate exista scuza că au împărţit alimente pentru că era ziua lor onomastică. Din câte ştim noi, nici Cornel, nici Ion şi nici Marian nu prea sunt nume de flori....

Oricum Poliţia s-a sesizat şi va urma o anchetă pentru a afla oficial cum au fost procurate alimentele şi cu ce ocazie au fost împărţite.

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro