Duminică, 28 aprilie 2024 - 6:37:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Sebi Ghiţă, ofiţer sub acoperire?


15 februarie 2013

Ploieşteanul Sebastian Ghiţă se pare că este ofiţer SRI sub acoperire. Cel puţin asta susţine deputatul liberal Sorin Roşca Stănescu care a declarat, la Realitatea TV, că parlamentarul PSD şi proprietarul România TV este ofiţer sub acoperire racolat chiar de generalul adjunct al SRI, Gioni Popescu.

La rândul său, omul de afaceri Ioan Niculae a apreciat că Ghiţă este doar un colaborator al SRI, "un căţel care latră".

În plus, Sorin Roşca Stănescu susţine că Sebastian Ghiţă a fost racolat, probabil pentru că era "un eminent matematician", de către generalul adjunct al SRI Gioni Popescu şi a avertizat asupra posibilei incompatibilităţi a lui Ghiţă care este în prezent membru al Comisiei parlamentare de control asupra SRI.

"Am vorbit despre posibilitatea care i s-a creat dlui Ghiţă, modul în care a fost dirijat pentru a face o avere fabuloasă din afaceri IT cu statul, inclusiv din afaceri IT cu SRI şi cu alte servicii secrete. Foarte interesant de văzut dacă nu cumva acest domn intră într-o relaţie de incompatibilitate, fiind şi în Comisia de supraveghere SRI, ocupându-se şi cu afaceri de acest fel. Intâi a fost racolat, apoi a făcut bani. Nu e un fapt atât de neobinuşuit, de cazuri de personalităţi ilustre racolate direct de generali sau şefi de servicii", a comentat Roşca Stănescu. 

La rândul său, omul de afaceri Ioan Niculae a respins acuzaţiile formulate de Sebastian Ghiţă la adresa lui şi a susţinut că atitudinea acestuia demonstrează că este doar colaborator al Securităţii. "Sunt convins că nu e un agent sau ofiţer de informaţii real, ci doar informator, altfel nu putea fi atât de prost să se desconspire aşa de repede. El a ieşit la bătaie să-şi apere serviciul din care face parte ca informator (...) A ieşit să-şi apere şefii... e un căţel care latră ca să-şi apere stăpânii", a comentat Niculae.

Ghiţă se apară

"Sorin Roşca Stănescu rămâne un om duplicitar care foloseşte metode securiste. Nu ştiu exact raporturile sale cu securitatea ceauşistă, dar obiceiurile sale sunt aceleasi. Atacul sau la adresa serviciilor de informatii romanesti este de factura sovietica si a aparut intr-o saptamana in care trustul lui Voiculescu ataca si el serviciile de informatii ale Romaniei, iar fostul ofiter al securitatii Ioan Nicolae, cunoscut colaborator al firmelor de gaze din Rusia, ataca in emisiuni platite eforturile Romaniei in domeniul exploatarii gazelor de sist si acuza si el SRI si SIE", a afirmat Ghiţă într-un comunicat de presă .

sursa: realitatea.net


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro