Marţi, 19 martie 2024 - 9:45:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Vlad Cosma se implică în campaniile umanitare


14 septembrie 2013

Deputatul PSD de Prahova Vlad Cosma face apel la toţi oamenii de bună credinţă din Prahova pentru a se implica în ajutorarea fetiţei Jalbă Dorina Florentina,  de 12 ani din comuna Colceag care nu mai aude de la vârsta de 6 luni. Familia disperată s-a adresat parlamentarului de Mizil în speranţa că va putea strânge bani pentru a-i efectua copilului un implant auditiv, singura procedura care ar da rezultate in cazul ei.

Menţionăm că fetiţa a fost investigată medical în mai multe rânduri şi i s-a pus diagnosticul de “Hipoacuzie neurosenzorială formă severă bilaterală”, singura şansă de a auzi fiind protezarea bilateral sau implant auditiv.  Potrivit părinţilor, protezele auditive nu le mai sunt de foarte mare ajutor, drept pentru care vor să strângă bani pentru efectuarea unui implant auditiv la Spitalul Regina Maria la prof.dr. Caius Sarafoleanu. Suma se ridică la valoarea de 3.000 de euro. Familia are numeroase greutăţi financiare, ajutorul pe care statul i-l acordă fetiţei pentru handicapul ei fiind de 33 de lei.

Deputatul Vlad Cosma a oferit familiei un ajutor financiar şi face apel prin intermediul mijlocelor media la toţi oamenii de bună credinţă să contribuie la însănătoşirea Florentinei. Contul bancar deschis la Raiffeisen Mizil pe numele mamei JALBĂ LIDIA este următorul: RO75 RZBR 0000 0600 1584 3120.

Florentina nu se poate exprima şi poate comunica doar prin intermediul mamei. Fetiţa şi-ar dori foarte mult să audă din nou ca să poată merge ca toţi ceilalţi copii la şcoală, să  râdă, să vorbească şi să se bucure de viaţă. Să sperăm că în curând viaţa ei se va schimba în bine.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro