Joi, 28 martie 2024 - 3:26:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ion Iliescu împlineşte 83 de ani


3 martie 2013

Zi de sărbătoare pentru Ion Iliescu. Fostul preşedinte al României împlineşte 83 de ani. "La vârsta asta, fiecare zi e ca o primăvară", mărturisea anul trecut, tot de ziua sa, Ion Iliescu.

La împlinirea vârstei de 83 de ani, Ion Iliescu susţine că îşi doreşte în primul rând sănătate. Şi deşi a ales să sărbătorească acasă, în familie, seara, preşedintele de onoare al PSD va merge la Ateneul Român.

"O să stau acasă cu soţia, dar seara o să particip la o manifestare la Ateneu, se lansează o carte, nu e cartea mea, eu sunt obiectul, nu subiectul, adică alţii care scriu despre mine şi sunt invitat", a declarat Ion Iliescu pentru Agerpres.

Tot la Ateneu şi-a sărbătorit ziua de naştere şi anul trecut, când a participat la un concert organizat în onoarea sa. Printre invitaţi s-au numărat apropiaţi ai fostului preşedinte, dar şi lideri marcanţi ai PSD. După încheierea concertului, Ion Iliescu şi restul invitaţilor au ciocnit o cupă de şampanie.

Nici în 2011, la împlinirea vârstei de 81 de ani, preşedintele de onoare al PSD nu a fost uitat. Iliescu a avut atunci parte de o petrecere surpriză la un restaurant de 5 stele. Totul din partea liderilor PSD.

Luni, şi Nina Iliescu, soţia fostului preşedinte va împlini 83 de ani


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro