Vineri, 24 mai 2024 - 1:59:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce se întâmplă cu listele PSD Prahova pentru alegerile parlamentare din decembrie


14 octombrie 2016

PSD Prahova va prezenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie o lista cu oameni care nu au probleme de imagine, probleme care ar putea fi transferate asupra partidului.

Anunţul a fost făcut de Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova într-o conferinţă de presă. Toader a explicat că ordinea pe listă va fi decisă săptămâna viitoare într-o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD.

Cât despre zvonurile privind candidatura sa la Camera Deputaţilor, Bogdan Toader a declarat că încă nu a luat o decizie în acest sens. "Nu vrem să păcălim electoratul. Vreau să fie foarte clar: cei care sunt pe listă şi vor fi aleşi vor rămâne parlamentari. Nu vrem doar nişte nume care să tragă lista. Nu ştiu dacă voi candida, dar sunt onorat de propunerea colegilor mei de a fi prezent pe listă ", a declarat Bogdan Toader.

De pe lista PSD Prahova pentru alegerile din decembrie lipseşte actualul deputat Vlad Cosma

La conferinţa de presă organizată de PSD Prahova au mai fost prezenţi senatorul Radu Oprea, viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti, Laura Moagher, secretarul executiv al partidului şi primarul oraşului Buşteni Emanoil Savin, primvicepreşedinte al PSD Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro