Joi, 28 martie 2024 - 10:14:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vlad Cosma se implică în acţiuni umanitare


12 februarie 2013

După ce a fost uns şef peste tinerii social democraţi ploieşteni, deputatul Vlad Cosma a încercat să îşi spele păcatele (că doar prin oraş se spune că el e în spatele ameninţărilor la adresa lui Mihai Păun) ajutând un tânăr orfan.

Astfel, junele deputat a aflat povestea lui Valentin Perduş, un orfan originar din comuna Râfov, crescut în centrele de plasament.

Tânărul este student al Facultăţii de Medicină din Cluj şi, în primii ani de studenţie, a trăit cu greu din bursa de studii. Vlad Cosma a fost impresionat de tăria acestuia şi de ambiţia de a deveni medic, fapt pentru care a hotărât să-l ajute să termine Facultatea de Medicină pe care o urmează la zi.

“Sunt foarte mulţi oameni fără venituri şi mai ales fără susţinerea şi dragostea unei familii, care vor să reuşească în viaţă, care au un vis. Mi s-a părut normal să-l ajut pe acest tânăr extrem de ambiţios să-şi termine facultatea, dorinţa lui cea mai mare fiind să se întoarcă în Prahova să profeseze ca medic. E ceva deosebit să ajuţi la împlinirea unui vis”, este de părere deputatul Cosma.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro