Vineri, 29 martie 2024 - 1:02:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sebastian Ghiţă despre întoarcerea în PSD


9 decembrie 2014

Deputatul Sebastian Ghiţă a explicat, la Adevărul Live, motivele reale ale demisiei sale din PSD, a povestit de când a început prietenia sa cu premierul Victor Ponta şi despre înfiinţarea unui nou partid, în zona centru-stânga.

Principalele declaraţii ale lui Sebastian Ghiţă:

Aţi creat o efervescenţă în PSD, iar după aceea aţi plecat. Cel puţin aşa s-a văzut.

S-a văzut ce a văzut toată lumea. M-am luptat alături de ei pentru Victor Ponta şi nu au ieşit lucrurile aşa cum am sperat. Am mai spus-o: Pentru că nu îmi găseam un loc în PSD-ul acesta de acum...

Vorbiţi de structura de conducere sau de PSD, în general?

De PSD, în general. Nu funcţia face omul şi-mi găseam eu ceva de făcut în PSD. După discuţia cu dl Ponta am considerat că e mai bine să nu rămân în PSD şi să fiu unul din elemetele ciudate. Nu părea că sunt un membru ca toţi membrii. Şi atunci, nici ei nu m-au mai dorit şi nici eu nu m-am mai regăsit.

Dl Ponta v-a cerut să vă retrageţi?

Da. A fost acea discuţie între mine şi dânsul. Am discutat despre poziţia mea faţă de reforma din partid, despre Vanghelie, în primul rând, şi ceea ce reprezenta el, cu ruşinea acea pe care o trăiam în ţară. Când voiam să spunem: Ştiţi, noi suntem de la PSD şi şef în Bucureşti îl punem pe unul Vanghelie, care aţi văzut cât de agramat şi de ciudat arată. Şi atunci viteza cu care vedeam că trebuie făcute lucrurile nu se potrivea cu viteza cu care PSD o poate dezvolta. Şi la dânşii lucrurile merg înainte, dar merg mai încet.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro