Joi, 23 septembrie 2021 - 9:07:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Din închisoare, Gabriel Sandu ar fi turnat 3 PDL-işti


21 ianuarie 2015

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, ar fi acceptat să colaboreze cu procurorii DNA şi să ofere informaţii despre această afacere.

Astfel, Sandu ar fi explicat că o parte din banii daţi ca şpagă ar fi ajuns la câţiva colegi de-ai săi de partid, iar numele sunt extrem de grele: Roberta Anastase, Radu Berceanu şi Adriean Videanu, potrivit luju.ro.

În replică, Videanu ameninţă cu un proces. "Resping categoric orice asociere a numelui meu cu Dosarul Microsoft. (...) Dacă se dovedeşte că Gabriel Sandu a făcut acea declaraţie la adresa mea, îl voi da în judecată pentru calomnie".

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru şi primarul din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan au fost arestaţi la 29 octombrie, în dosarul licenţelor Microsoft, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, pentru luare de mită în formă continuată şi spălare de bani.

Potrivit DNA, Dorin Cocoş a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(107 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 septembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro