Marţi, 19 martie 2024 - 11:17:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Antonescu şi Iohannis anunţă amânarea regionalizării


2 octombrie 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi prim-vicepreşedintele partidului, Klaus Iohannis, şi-au exprimat punctul de vedere în ceea ce priveşte descentralizarea şi regionalizarea, iar 1 ianuarie 2014 este o dată extrem de greu de realizat pentru ca descentralizarea să intre în vigoare. Prin urmare regionalizarea nu va putea avea loc nici anul acesta, nici anul viitor, deoarece nu va fi adoptată noua Constituţie.
„Nu vom avea regionalizare pentru că nu vom avea Constituţie. Pentru a face regionalizare administrativă este nevoie de mult mai multă energie, decât de câte regiuni vor fi şi care este capitala lor. Regionalizarea nu se va petrece nici anul acesta, nici anul următor, nu suntem în niciun caz sub presiunea timpului, decât să venim cu o concluzie preliminară care nu ne reprezintă mai bine venim cu una finală care solicită mai mult timp de gândire”, a declarat Iohannis în momentul în care a fost întrebat de ce nu a prezentat PNL un proiect privind regionalizarea.
De asemenea Iohannis a declarat că în ceea ce priveşte regionalizarea va putea avea loc doar o pre-regionalizare, odată cu modificarea legii 315.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro