Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:57:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dragnea către Năstase: „Adrian, bine ai revenit acasă”


19 aprilie 2013

Dragnea i s-a adresat lui Adrian Năstase după ce a vorbit despre cei opt ani de zile "grei" pentru PSD, atunci când partidul se afla în opoziţie.

"Singurul care a trebuit să plătească pentru noi toţi e Adrian Năstase. Adrian, ai lăsat un gol uriaş cât timp ai fost plecat! Sper să ai puterea să-l umpli la loc! Adrian, bine ai revenit acasă!", a spus Liviu Dragnea.

El a arătat că este pentru prima oară când social-democraţii se întrunesc într-o formulă mare, a congresului, după toate bătăliile din 2012.

"Vă mulţumesc pentru victoriile pe care le-aţi obţinut, putem să spunem asta în două cuvinte: am reuşit!", a adăugat Dragnea.

El a apreciat că cel mai important lucru este acela că social-democraţii au reuşit "să aducă PSD pe locul pe care îl merită, adică cel mai mare, mai puternic şi mai respectat partid".

Liviu Dragnea a mai spus că sunt 357.174 de membri înscrişi în evidenţa on-line a partidului.

"Am reuşit să ducem până la capăt construcţia USL", a mai arătat Liviu Dragnea. El a spus că acest lucru s-a reuşit atunci când foarte mulţi spuneau că USL se va rupe.

Dragnea a vorbit şi despre nivelul de înţelegere şi maturitate la care a ajuns PSD şi le-a cerut social-democraţilor să aibă încredere în conducerea partidului şi în Victor Ponta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro