Luni, 29 aprilie 2024 - 11:25:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Axinia (AUR): Hoţie şi disperare la PSD Prahova. Virgiliu Nanu a trecut la racolarea candidaţilor AUR la primăriile din judeţ


16 aprilie 2024

Organizaţia judeţeană AUR Prahova consideră că practicile PSD prin care acest partid fură candidaţii de primar ai AUR din judeţ demonstrează disperarea lui Virgiliu Nanu şi a subordonaţilor săi în perspectiva alegerilor din 9 iunie. În opinia candidatul AUR la preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Adrian Axinia, liderul PSD Virgiliu Nanu a împrumutat obiceiurile clanului Cozma a cărui marionetă este. Aprecierea vine în contextul în care, cu doar câteva zile înainte de depunerea listelor de semnături pentru alegerile locale, PSD l-a prezentat pe Vasile Leescu drept candidat pentru primăria Băneşti, după ce acesta a fost membru AUR ani de zile.

 

În opinia mea, dacă organele de anchetă judiciară s-ar preocupa să vadă cum se fac aceste trasnferuri şi care sunt promisiunile făcute diverşilor candidaţi tranzacţionaţi ca în târg mielul de Paşti, atunci ar curge cu dosare penale. Mai ales că, în această perioadă, PSD face o campanie de racolare de o agresivitatea ieşită din comun, cu accente mafiote. Semn că Virgiliu Nanu fie este o marionetă a clanului Cozma, fie a învăţat să tragă la xerox practicile acestea murdare pe care le credeam depăşite. Instituţiile statului român ar trebui să facă mai multe pentru a investiga şi împiedica astfel de acţiuni nedemocratice care generează suspiciunie de corupţie”, a declarat Adrian Axinia.

 

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că această racolare a lui Vasile Leescu arată subţirimea pepinierei de cadre a social-democraţilor la nivelul judeţului Prahova. De asemenea, devoalează, în toată splendoarea, cât de mizerabilă este catalogarea de către PSD a faptului că AUR ar fi o formaţiune extremistă, câtă vreme sfârşesc prin a „transfera” oameni de la singura formaţiune politică veritabilă de opoziţie din România.

 

Virgiliu Nanu, acest personaj care chinuie sadic limba română la fiecare apariţie publică, se duce în fiecare seară la televizor şi ne spune cum AUR este un partid de extremişti. Iată că sunt buni şi extremiştii la ceva câtă vreme nu are nicio jenă să se laude cu marea reuşită de a-l racola pe Vasile Leescu. Că tot e Caragiale prahovean de-al nostru, PSD-ului i se aplică perfect vorba lui Trahanache: <<unde nu e moral, acolo e corupţie şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are>>. Prahovenilor le revine sarcina ca, pe 9 iunie, să iasă din acest cerc vicios în care au de ales între ciuma roşie şi holera galbenă. Singura opţiune este Alianţa pentru Unirea Românilor, iar această hoţie la drumul mare comisă de PSD şi Virgiliu Nanu reprezintă o dovadă în plus”, a concluzionat Adrian Axinia, candidatul Alianţei pentru Unirea România la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro