Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:12:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta îl lasă pe Alistar în afara Guvernului


4 mai 2012

victor-alistarPremierul desemnat, Victor Ponta, a anunţat că, pentru a nu pune în pericol învestirea întregului Guvern, a decis ca Victor Alistar, ministru delegat pentru strategii guvernamentale, să nu facă parte din echipa de miniştri pe care îi va propune Parlamentului.

Victor Alistar a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate. Potrivit ANI, el nu are dreptul să exercite o funcţie sau o demnitate publică până la data de 7 august 2012. Noul şef al Executivului a luat această decizie şi ca urmare a criticilor vehemente ale presei la adresa lui Alistar. Nominalizarea sa a fost contestată şi de către adversarii politici ai USL, cum ar fi purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

„Am avut astăzi o altă discuţie cu domnul Victor Alistar, în urma atacurilor şi din partea oponenţilor noştri politici, şi din partea mass-media. Am decis împreună că, în acest moment, pentru a nu pune în pericol procedura de învestire a Guvernului şi pentru a nu crea niciun fel de animozitate încă de la începutul funcţionării noastre, Domnia Sa să nu facă parte din miniştrii pe care îi voi propune Parlamentului", a spus Ponta.

Premierul desemnat, Victor Ponta, a precizat că nu va numi pe altcineva în poziţia de ministru delegat pentru strategii guvernamentale şi societatea civilă. El a adăugat că aşteaptă o decizie finală în legătură cu Alistar, iar apoi îl aşteaptă în echipa guvernamentală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro